Mutant År Noll

Mutant År Noll

Om kampanjen

Uppspolad på stranden ligger Arken, den gamla personfärjan som nu tjänar som den plats där Folket gömmer sig för Zonens alla faror. Samtidigt har upproret vaknat i Paradisdalen. Vad händer och hur kommer allt att sammanstråla?
En blogg som dokumenterar vår Mutant År Noll kampanj.

Boss: Kafka

ArkenPosted by Spelledaren Sat, January 30, 2016 11:13:17
Kafka har en plan för Folket. En långsiktig plan. Ända sedan hon började komma i mogen ålder har hon blickat framåt och varje steg hon tagit har varit mot att Arken ska bli något som liknar det gamla folkets samhällen. Hon avskyr den ostrukturerade värld som Arken är idag, inget gör henne så frustrerad som alla borttappade möjligheter som kommer av att Folket inte samarbetar.

Kafka kräver lydnad och lojalitet av sitt gäng, in i minsta detalj. Men alla som följer henne är också övertygade om att varje steg är ett steg mot Målet, mot det nya samhälle som kommer resa sig i Zonen. Kafka talar om detta samhälle som styrt av Folket, samtidigt så refererar hon alltid till sig själv som Folkets röst och viljans uttolkare. De som inte följer henne ser henne som den värsta översittaren av alla i Arken.