Mutant År Noll

Mutant År Noll

Om kampanjen

Uppspolad på stranden ligger Arken, den gamla personfärjan som nu tjänar som den plats där Folket gömmer sig för Zonens alla faror. Samtidigt har upproret vaknat i Paradisdalen. Vad händer och hur kommer allt att sammanstråla?
En blogg som dokumenterar vår Mutant År Noll kampanj.

Första spelmötet

Spelrapporter - FärjearkenPosted by Spelledaren Fri, January 29, 2016 19:28:49

Uppspolad på stranden ligger alltså Arken, den gamla personfärjan som nu tjänar som den plats där Folket gömmer sig för Zonens alla faror. Men sällan kommer Den Gamle ut ur styrhytten, utan Folket är lämnat i sina egna eller kanske i sina bossars händer. Bossarna ja, hur ska det gå där? Hittills har ju Noppe varit den som legat som en blöt filt över all verksamhet i Arken men nu har han ju bokstavligen fallit. Kvar finns entertainern Zorkan, med sin förkärlek för hundkamper, Kafka som verkar ha drömmen fäst långt borta i en ny värld, Box som berikar sig med nävarna i högsta hugg och så Zalaus som ingen riktigt kan beräkna. Någon av dem, eller kanske någon helt ny figur, kommer att kliva fram. Och frågan kvarstår, vem mördade Noppe?

Mitt i allt detta har vi Recks, Mutanten som helst tyr sig till sin hund, Skrotskallen och uppfinnaren Tesla som inte minst verkar ha en fallenhet för köksutrustning, Krönikören Janos som vill alla väl och så väl vet vad detta väl är och Zonstrykaren Snook som ledde alla ut på en första jaktexpedition. Arkens projekt är startade, det finns en plan för att lösa de mest akuta problemen. Men vad det hela kommer leda till, det får vi se i framtiden. Och var ligger det mytiska KTH?